Thuis

QINGDAO DOEAST CHEMICAL CO., LTD.

Bedrijfsprofiel

China QINGDAO DOEAST CHEMICAL CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

Qingdao Doeast Chemisch Co., Ltd één belangrijke fabrikant is specialiseert zich in productie en verkoop van xanthan gom en celluloseethers. Zijn producten behandelt een waaier van additieven voor levensmiddelen, boringsvloeistoffen voor Olie en Gasputten, Modderchemische producten, het Werk over en Voltooiingsvloeistoffen, Productiechemische producten, en Algemene Nutschemische producten. De producten zijn gebruikt door vele hoogste bedrijven in China en de V.S., Rusland, Noord-Afrika, enz., verdiende reputaties van onze klanten.

 

Het bedrijf wordt bewapend met geavanceerd productiemateriaal, automatische lopende band en inspectie/het testen apparaten. Het bedrijf hangt het bedrijfsprincipe van „technologie voor ontwikkeling en kwaliteit voor bestaan aan“, en voorziet klanten van kwaliteitsproducten en de attente die dienst op zijn jaren van ervaring in R&D, procuction en beheer, grote technische sterkte en het rijpe kwaliteitsbeheersysteem wordt gebaseerd

 

Ons team werkt met de cliënten aan hun specifieke vereisten en chemische productenspecificaties. Wij beschikken over uitgebreide ervaring en deskundigheid om alle aspecten van olieveldlevering te behandelen en uit te voeren. Onze ervaring waarborgt de klant met hoogte - kwaliteit, rendabele, snelle en professionele levering en de diensten.

 

Met volledige toewijding aan de energieindustrie, verstrekt Doeastchem elk denkbaar type van levering en deskundigheid aan zijn cliënten. Onze het aanbieden van kwaliteitsklantenservice wordt vergeld door de herhalingsorden van befaamde cliënten.   

 

China QINGDAO DOEAST CHEMICAL CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

China QINGDAO DOEAST CHEMICAL CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

QINGDAO DOEAST CHEMICAL CO., LTD.
QINGDAO DOEAST CHEMICAL CO., LTD.
QINGDAO DOEAST CHEMICAL CO., LTD.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Doeast

Aantal werknemers : 320~330

Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China QINGDAO DOEAST CHEMICAL CO., LTD. Certificaten China QINGDAO DOEAST CHEMICAL CO., LTD. Certificaten China QINGDAO DOEAST CHEMICAL CO., LTD. Certificaten China QINGDAO DOEAST CHEMICAL CO., LTD. Certificaten